Jobba hemma & feelgood

 Unnade mig en ”hemmajobbardag” efter måndagens gala. Visste med mig att jag inte skulle fått något gjort om jag åkt in till jobbet. Nej, bättre att hoppa i mysdressen, göra tonvis med kaffe och bara köra. Så det gjorde jag! Har aldrig varit mer effektiv tror jag. Haha.

Hej finingar,

Nu är jag tillbaka i stan på kontoret. Vi har haft två super spännande möten idag, det ena om en ny produkt som jag drömmer om att ta fram. Det är en lång väg att gå men vill man så kan man, ett av mina motton i livet!

All den erfarenheten som jag samlat på mig under åren är också den jag vill använda mig av in i detta nya projekt. För jag tror att alla erfarenheter är bra och att det bara gynnar dig själv.

Hursom, detta kan bli hur bra som helst och dessutom en av de saker jag satt upp som ett mål för mig själv i livet. Lovar att berätta mer så snart jag vet om det kommer att bli av.

Efter jobbet ska jag en sväng förbi Babyshop i Sturegallerian för att titta på en jacka till Bianca, det är ju såå kallt nu och fint att passa på under ”Black week” och sen vidare till min vän Nina Campioni som har ett event hos Bukvy.

Hoppas vi ses i morgon på Valeriebutiken i Mood, jag är där från kl 16 om du vill svänga förbi!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hei Valerie
  Jeg ser frem til videoen om hvordan du bruker locktången (eller krølltangen som det heter i Norge) og håper den kommer før julens festligheter! Stockholm er så vakker og absolutt en av mine favorittbyer. Jeg er der ofte og går alltid innom butikken din, men nå må jeg nok dessverre nøye meg med å lese om eventet på bloggen i ettertid.

 2. Mysiga bilder! Vilken färg har ni målat väggarna med, färgkod? Tack på förhand!

  1. Valerie Aflalo

   Alcros Vågskum:)

 3. Hvor er lysholderen fra?😍

  1. Valerie Aflalo

   Från Svenskt Tenn 🙂