En Mama kväll med betoning på det viktiga här i livet!

En eller rättare sagt ett par bilder på mig från igår. Jag hade egentligen tänkt at en svart klänning men sen frös jag så mycket att jag vart tvungen att byta outfit i sista sekunden.
//Kjol och topp//Valerie Skor-Celine// Väska- Vintage Dior//
Japp, nu har man kanske sett nog av mig här! Haha. Tack Eero för fina bilder som alltid.

Hej på er,

Ja, här har ni en lite halv-sliten  ”mama”, det tar på krafterna att hänga med så coola kvinnor, prata ideér och umgås med alla härliga entreprenörer en hel kväll. Men det ger också massor av energi och inte alls på ett sådant där uttömmande sätt man man kan känna ibland utan bara trött efter att ha haft riktigt kul och skrattat och pratat en hel kväll.

Mammor som gör skillnad är temat varje år och då kan man ju fråga sig vad jag gör för skillnad? Jag brukar tänka att jag gör människor glada och även om det bara är för en stund så kanske det är vid ett viktigt tillfälle i livet. På jobbintervjun eller kanske på bröllopet, sitt egna eller som gäst. Att vara glad är en underskattad sak ibland;)

För mig var det fjärde gången jag var på Mama galan  ( om jag minns rätt…kan vara mer) men det är alltid en så fin och innerlig kväll med härliga peppande priser till kvinnor som gör något för att förändra världen. Alltså inga utnämningar som ger alla dålig självkänsla och bitter eftersmak utan värdiga vinnare som jobbar med hjärtat. Mer att hylla dom som behöver det lite extra, det tycker jag är fint. Sen har Mama ett superfint samarbete med Unicef som jag verkligen tycker att ni ska ge alla ni känner i julklapp ( OBS Ej reklam!!) Det finns så många vuxna och barn som inte inte ens mat för dagen. Jag tycker att julen är ett tillfälle att ge till dom som behöver det som mest så gör vad ni kan. Och inte bara just för Unicef, fundera över vad just du kan göra.

Vi ska tex titta över barnens rum, leksaker ska sorteras och jag skulle aldrig tex slänga fina hela leksaker utan hellre skänka dom. Det finns massor av familjer som skulle bli överlyckliga om dom fick ta del av det barnen inte längre leker med. Det ska vi i alla fall göra.

Blev ett sidospår här men ibland vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om för än jag öppnar datorn och börjar skriva…

Ha en fin kväll nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Måste bara fråga vart den fina mattan kommer ifrån? ☺️

  1. Valerie Aflalo

   Den i sovrummet? I så fall är den från KVM en butik i Stockholm:)

 2. Hej
  De skorna du har op bilden såå fina var är de ifrån?

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla, de är från Celine:)