Måndagstipset – den oväntade trenden…

Hej alla glada!

Så var det måndag idag och känner mig faktiskt riktigt pepp på den här veckan, trots november rusk. Lite extra glad att mannen har kommit hem efter sin lilla helg-tripp också. Som ni kanske har sett på min instastory så väntar den årliga Mama-galan ikväll som alltid brukar vara riktigt kul med massor av tjej boost. Både från kollegor men också andra härliga mamas.

Men tänkte att jag skulle tipsa er om något lite oväntat idag… Väl medveten om att inte detta är för alla MEN fick ett sms av min man om ett önskemål på att jag skulle införskaffa dessa lackbyxor (längst till höger)

Så kul med en så modemedveten man tycker jag! De första och andra paren hittade jag hos Net-a-Porter. När det kommer såna här snabba lite mer ”crazy” trender kan jag absolut tycka att det är kul att haka på dom ibland men letar då ett vänligare pris;) Kommer helt klart styla dom med min favorittröja från Valerie

Nu måste jag skynda på här! Ska först på ett möte inne i stan och sen vidare till galan! Vi ses på instastory!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *