Lördag

Så skönt att bara skrota runt i mjuka kläder, ligga kvar i sängen lite extra länge och bara vara!

Hej lördag!

I går kom jag hem igen efter några hektiska dagar ute på en resa. Det är alltid skönt att komma hem, att resa tar på krafterna och för mig känns det viktigt att lägga energin på rätt saker. Just den här resan kändes inte riktigt så, så därför ligger jag nu back en del på alla plan. Man lär sig.

Men, så ska man egentligen aldrig tänka på tid som bortkastad för oavsett så fick man något med sig som kanske inte känns uppenbart just nu.

Anyway, jag är hemma igen och så peppad på att hänga med barnen i helgen och sen tillbaka till mina grymma kollegor på Valerie nästa vecka. Nästa vecka är för övrigt en riktigt kul vecka som börjar med en gala på måndagkväll!! Hejja!

Ha en fin lördag nu

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tips på ett superbra café för dig som bor i Enskede; Kafé Ingenstans. Fantastisk veganskt bak och smörgåsarna kan man gå långt för :). Och extremt bra priser. Du kommer inte bli besviken (eller gå hungrig därifrån) :).
    http://www.kafeingenstans.se/