Häng med mig in på Valerie-The office!

Hej på er,

vad tycker ni om att få se lite mer filmer här hos inne hos mig? Är det något ni gillar och skulle vilja se mer av? Jag har som en start gjort en liten film nu från mitt Valerie office en helt vanlig dag i oktober. Men tänker mig att ni ska få hänga med mig lite varstans allt i från julen hemma hos oss som på mina resor med jobb eller familj. Jag har hittat en supergullig tjej som hjälper mig filma och klippa som heter Lydia så nu hoppas jag på många filmer!

Säg gärna vad ni tycker här, all info uppskattas!

Hoppas ni gillar!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Jättekul att få se en film från ditt jobb!
  Jag vill gärna se när du sminkar dig och fixar dina fina vågor i håret!

 2. Jätteintressant och vill se mer av… allt! Men gärna mer från jobbet, hur du tänker när du inreder, en sminkväskorna, hudvårdsrutin, gå igenom garderoben osv.

  Dock var det lite svårt att höra vad ni sa ibland. Speciellt när din mamma kom in – där hade du kanske kunnat lägga in en text?

  Har ni lagret där också eller är det någon annanstans?

 3. Vad roligt att få se o höra hur du ni arbetar.Man får mer förståelse för vad ni gör. Toppen.

 4. Vill gärna se från ert hem och resor!

 5. Kul och inspirerande! Vill se mer från ert hem och också styling tips 🙂

 6. Väldigt svårt att höra vad du sa när du gick runt.