En riktig makeover av mig!

 -I samarbete med Hemtex-

I dag har jag jobbat hela dagen med att styla vårt sovrum precis så som jag känner för just nu. Ett av mina favorithotell i Tulum är inspirationen med de lite mörka tonerna blandat med varm grå och beige. Även naturmaterial och keramik blandat med lite glas och några mässingsdetaljer skapar den här looken. Att få inspiration när vi är ute och reser är det bästa tycker jag oavsett och det är i mitt jobb som designer eller till inredning.

Jag är så otroligt glad över detta samarbetet med Hemtex som ju är en stor personlig favorit hos mig. Det finns massor av fina saker där för att lyfta ditt hem till en ny nivå både i deras egen design och andra fina varumärken.

Visst vore det härligt att krypa ner här!?

Att sjunka ner här med en favorit tidning, kaffe och den godaste chokladen du vet, det är väl ändå det bästa med hösten och jag ÄLSKAR att vara hemma och mysa! Speciellt nu när det börjar bli kallt och lite mörkt, då vill jag bara tända en brasa och krypa ner här i underbart sköna linne lakanen. Dessa är från Hemtex egna kollektion,  så sköna och snygga!

Ljuvligt med brasa i sovrummet! Det var en av de saker vi föll för här i huset, kul att vi behöll något ändå med tanke på hur mycket som vi sen gjorde om. Huset hade inte rörts sen 70-talet! Speglarna på väggen bakom sängen skapar ett ännu mjukare intryck när dom är i olika storlekar.

Linnet är från Valerie och byxorna Balmuir 

Så fin puff i sammet ovh guld detalj nertill, fin att tex lägga sina kläder eller lite böcker på. 

Jag tycker att man kan använda den här filten som överkast, matchas snyggt med de mörkgrå kuddarna i beige och grå linne/ bomull lakan. Vas till vänster i mörkgrå förstärker kontrasterna av sängkläderna. Så fin är också den lilla krukan som nästan ser ut som en korall och glaskåpan till höger med lilla marmorbrickan att lägga smycken på. Speglarna över sängen som pricken över i:t.

Små fina detaljer och stilleben ger rummet det där lilla extra.  Koppen är så otroligt fin tycker jag!

Här är de grå vaserna jag pratade om förut, så fina att kombinera med en vas i en ny form. Notebook ” I think you should just go for it” passar ju mig perfekt som oftast gillar att testa nya saker!

 Vaser på den öppna spisen ger verkligen mysfaktor. Vaserna i glas till höger använde jag som ljuskoppar i stället, sovrummet får harmoni med levande ljus. Viktigt att komma ihåg att släcka dom bara…

 

Livet är för kort för att inte våga tycker jag! Det ända som kan hända är ju att man blir en erfarenhet rikare.. 

Hoppas att ni gillar min styling, jag blev själv väldigt riktigt nöjd med resultatet! Jag har såklart  lagt in länkar här i inlägget så ni kan hitta alla detaljerna också.  Håll även lite extra utkik i min Instastory för i den här veckan dyker det nämligen upp en jättekul tävling tillsammans med Hemtex och mig och kanske dig också då.

Så, håll utkik där.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. O Sååå fint o mysigt💕
  Inväntar mitt (vårt…😉) nya överkast o kuddar o sen så…ska bli så kul att fixa lite, tack för mera inspiration 😘

 2. Ser sååå härligt och inbjudande ut, grymt! 👌🏻

 3. Hej!
  Får jag fråga, är det kolmårdsmarmor uppepå spisen?

  Superfint har du gjort!
  Mvh Emma

 4. Åh va fint ! Var är den fina mattan köpt ? den ser super mjuk ut.

 5. Ja det blev verkligen superfint! Jag undrar också var den gråa mattan kommer ifrån 🙂 ?

 6. Jättefint. 🙂

 7. SÅ fint! Vilken mysig känsla! Måste bara fråga vart mattan är ifrån? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Den är från Kvm i Stockholm:)

 8. Vad heter väggfärgen? Så fin!! 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Paviljong från Alcro!:)

 9. Hej !
  Gillar ditt sovrum skarpt. Undrar var du köpt mattan och vilken storlek den är i. Tack för en trevlig blogg, ha de bäst !!
  Kram Åsa

  1. Valerie Aflalo

   Hej Åsa, den är specialbeställd från KVM i stockholm:)