Finaste pappa Johan

 God morgon pappa Johan och grattis på fars dag!!

Bianca, Leonie och jag väntar in Johan efter en tidig padelmatch i söndags morse. Vi gjorde frukost och dukade fram paket för att överraska Johan när han kom hem. Det tillkom en hel del till på frukostbordet men jag ville fota klart innan han kom..;)
Sen gjorde vi oss i ordning för att åta och brunch ute på Skeppsholmen hela familjen. Där är så mysigt tycker jag och brunchen där är galet god!

Lite lek på vägen dit…

Johan är en riktig lekpappa och barnen blir nästan lite väl stimmiga när han sätter igång. Men det är mysigt, gillar att han är en sån kul pappa!!

Finaste pappan!

  Magiskt gott och trevligt med bubbel, sikrom och min favorit kallrökt lax med hollandaise sås. Barnen fick polka milkshakes och glass med bär till efterrätt och jag och Johan delade på den här banakakan med dulce de lecce…mmmm så galet gott alltså!!

 Vilken grym brunch alltså, Skeppsholmen får högsta betyg både på personal och mat. Mycket smarrigt och fint på alla sätt.

Min lilla 6 åring som både är en liten tonåring och ibland väldigt liten och kramig. I lördags var ju jag och Bianca ute på en liten tur på stan och då shoppade vi den här fina rosa byxdressen från Lindex. Min blus är ”shot blouse som är i lager igen! Missa inte den.

Det är så kul nu när Bianca börjar bli lite större, samtidigt så förstår man vilken utmaning det kommer bli med tre stora tjejer som alla vill låna mitt smink och mina kläder. Ja och allt annat som kommer med att de blir äldre. Tycker att det är något av det bästa med att vara förälder just det att vara med och se dom utvecklas.

Så häftigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *