En klassisk första dagen på semestern

 

 

Godkväll,

Så var vi här i vårt lilla paradis! Och såååå himla skönt att få en vecka här ihop!

I går fick jag dessutom veta en jätterolig sak, precis innan vi skulle flyga. Vi har nämligen väntat på en jätteviktig order på ”Valerie” och i går så fick vi den. Jag kan inte avslöja vad det är riktigt ännu men det känns så himla kul och verkligen en milstolpe och allt det där vi jobbat för så länge. Väldigt stolt både över mig själv faktiskt och mitt grymma team.

Vi kom vi fram väldigt sent till huset igår ( både jag och J hade missat att vi skulle landa mitt i natten..) så vi kom till huset först kl 03….Måste erkänna att dagen varit en klassisk ”första dagen på semestern” ni vet, med mycket gnäll och kink. Även vi vuxna har väl kanske varit det också. mest jag…haha. Om jag inte så sova blir jag helt förstörd och jag somnade först runt kl 04.. Men sen hade jag nog med mig en del stress hemifrån i bagaget så nu när alla sover så ska jag lägga mig med en bok tror jag och zoona ut.

I dag har vi fixat och donat för att komma i ordning här i huset, vi har varit på saluhallen nere i lilla byn och handlat mängder av goda frukter och grönsaker. Jag hade dessutom förbeställt ekologiskt kött till min ”ekotant” här så det var bara att hämta. Så smidigt!

Det har varit fint väder idag med 22 grader varmt och sol så vi har mest slappat runt poolen, badat och grillat! Håller tummarna för att det blir fortsatt fint i morgon, det står 14 grader på väderkartan och jag hoppas att det INTE stämmer.

Ha en fin lördag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Gissar på MQ😀👍

  2. Hej
    Vad spännande, Grattis säger jag i förskott, ser framemot är du berättar. Trevlig semester
    Kram

  3. Så himla fint med ekologiskt kött efter ännu en flygresa.

    1. 😂