Familjens lilla paradis & tid för en break!

Yes!! Nu tar vi lite ledigt!!

Så var det snart höstlov, jag ska bara jobba någon liten timme till sen så ska jag åka och hämta barnen på skolor och sen kör vi raka vägen ut till flygplatsen och semester! Barnen älskar allt som har med semester och flyg att göra och var pirriga och glada när vi lämnade dom i skolan i morse.

Det är första gången som vi tar ledigt på höstlovet men jag tycker ju att om man kan så är det ett perfekt tillfälle att ta en liten paus. Det är ju trots allt lite långt till julledigheten..

Nu har vi ju turen att ha tillgång till svärfars hus i mysiga Almunecar och så mycket vi bara kan åker vi dit. Tyvärr har det förut bara blivit en gång om året men sen vi fixade till där nu i somras så känns det ännu lite härligare och mer hemma. Den här gången blir det en lite kortare visit men vi är alla SÅ redo för lite ledighet, jag känner mig mer avslappnad än vanligt och har inte hunnit köra slut på mig själv innan semestern. Galet att det ska vara så ändå. Men, det ingår ju i min nya livsfilosofi att ta hand om mig själv bättre och det är precis det jag gör nu.

Vi ses i Espania vänner!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *