Pirr, glädje och ännu mer pirr..

Godmorgon,

I går var jag iväg på en tidig pressfrukost på ubersnygga Bolon studios här i Stockholm. För någon vecka sen fick jag nämligen veta att jag, eller rättare sagt varumärket Valerie var en av 5 finalister i en entreprenörstävling inom svenskt mode som Marketplace Borås anordnar tillsammans med bla Sparbankstiftelsen sjuhärad. Vilken ära!

Finalisterna är utvalda pga att dom symboliserar något nytt och framtidstänkande inom vår branch och jag är så otroligt stolt att få vara med. Så, igår var det alltså pressfrukost och sen jurymöte hos grymma pr byrån Carlsson Hägg. Finalen är i Borås i mitten av november så håll tummarna nu! Känner att vi som företag verkligen behöver all hjälp vi kan få att ta oss steget vidare! Tiden är liksom rätt nu.

Jobbar hemma någon timme här på förmiddagen och ska sen in på möten i stan, ett frisörbesök och sen vidare in till kontoret!

Ses snart igen

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Katarina

    Stort grattis till utmärkelsen och håller alla tummarna för er ;).
    Ha en härlig dag !!!