Detta måste vara världens bästa idé!

-I samarbete med Something Borrowed-

Hej mina vänner,

Hoppas allt fint med er idag. Här är det snart höstlov och i morgon kväll åker vi till Spanien hela familjen för att ha en veckas höstlov där. Ska bli jättemysigt med lite ledigt!

Minns ni att jag i våras pratade om Something Borrowed?

Jag är så otroligt stolt över detta samarbetet med Something Borrowed, jag som bara älskar smarta miljötänkande modenyheter. Menar, hur fantastiskt bra är det inte att tex kunna hyra plagg som du kanske bara vill använda till något enstaka tillfälle eller för att få göra det där okynnes shoppandet som du egentligen inte har råd med.

Dessutom, vad gör vi med alla plagg sen när man tröttnat?. I stället för att handla på kedjorna vilket brukar bli ganska dyrt ändå vore det inte bättre att då hyra en del av sina plagg för att ge utrymme till dig att köpa det du verkligen vill ha och dessutom tänka på miljön? Du behöver inte ens tvätta plagget själv, magsikt bra för oss som är en stor familj.

Som den här klänningen från mig, visst vore det roligt att äga den men tänk om du i stället kunde hyra den och kanske byta ut den till ett nytt plagg inför nästa fest.

Ta tex den här klänningen, den kostar ca 4500 kr i butik men om du har ett grundabbonemang så kan du hyra den för bara 599 i månaden och då kan du även få två plagg till!

Eftersom jag älskar den här produkten så mycket så mycket har jag fått ge er 50% på första månaden och valfritt abonnemang hos tjejerna på Something Borrowed. Bara att skriva in rabattkoden ”Valerie” så får du rabatten.

Hur bra??

Den här klänningen är i grå spets och är sydd i Europa och har en fantastisk passform och är en av mina favoritklänningar genom tiderna. 

 Visst är den här blå färgen fin? Vi kallar den för seafoam och jag tycker det stämmer in väldigt bra. Det är samma modell som ovan fast en annan spets1

 

I bland behöver man den perfekta blusen och jag tycker att den här symboliserar det. Tyget är för övrigt magiskt snyggt och aningens skimrande, snyggt även till jeans.

Hoppas ni också gillar den här idén lika mycket som jag gör att testar. Som jag skrivit här på bloggen tidigare så gör jag bara samarbeten som jag själv tror på och gillar och jag vill att ni ska känna er trygga i att när jag rekommenderar något så menar jag det med hela mitt hjärta. Tjejerna som starta bolaget är helt fantastiska entreprenörer och jag tror verkligen på att vi framöver kommer att ha en del av vår garderob som är hyrd och en som vi äger. Smart och miljövänligt.

Nu ska jag springa iväg på ett möte i stan så jag måste göra mig i ordning men vi ses på Instagram idag eller hur? @Valerie_aflalo heter jag ju där.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Jättebra idag! Ser fram emot hyra kläder av ditt märke som är så otroligt fina men som jag tyvärr inte har råd med. Trevlig helg!

  2. Jättebra idé, skulle det stå!