Min födelsedags weekend!

Hej på er,

Vilken härlig helg vi har haft!  Härlig hotellövernattning på splitternya Bank hotell, hotellfrukost, pw på Skeppsholmen, middag på Noi och lite shopping. Köpte en ny sak som passar perfekt inför vår semester också.. Men jag måste visa er rummet vi bodde i på Bank Hotell, sååå fint!! Hotellet är ju nyöppnat här i Stockholm och ligger jättemysigt precis på Blasieholmen. Vi hade faktiskt vårt första Valerie kontor precis där så det var lite flashbacks.

   Älskar spegeln inne i badrummet, så fint!

  

 Är helt kär i den här blusen i siden…så fin i färg och material!!

Fick smarriga macroner på rummet! 

 Ljuvlig utsikt från vårt rum! 

  Stans godaste Club Sandwich åt vi direkt när vi kom upp på rummet, man var lite hungrig efter shoppingen och middagen var först lite senare.

Lite senare gick ut och åt på en av mina favoritställen, Noi by Nobis och jag åt en helt underbar middag där med rödbetor och Johan åt grillad tonfisk, så smarrigt!!

Startade morgonen med en lång pw, så skönt att komma ut i friska luften och gå tillsammans och prata och träna så som vi kunde göra innan barnen kom.

 Checkade ut och åkte sedan till Lidingö för lite mer firande..

Mina föräldrar bor på Lidingö i ett jättemysigt hus där, precis vid vattnet! Skulle verkligen vilja bo vid vattnet nästa gång vi flyttar…om vi nu orkar flytta igen vill säga. Är så inne på att bo nära naturen och saknar havet jättemycket!

Mamma hade lagat en supergod middag och så drack vi lite bubbel. Barnen hade sovit där på natten så det blev kramkalas:)

 

 Så härlig utsikt!

Ha nu en toppenvecka!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hei,

    Ser helt fantastisk ut!
    Hvilket merke har din fine lys grå jakke/kåpe? Har lyst på en ny, og den du har ser veldig fin ut.

    Mvh
    Marie