Göteborg tur & retur

 Lämnade Stockholm tidigt för att flyga till Göteborg över dagen. Jag hade två viktiga möten där som jag hoppas kunna berätta mer om snart! Jag hade min fina agent från UI med mig så det kändes tryggt och bra! Kan ju vara lite pirrigt att träffa många människor samtidigt annars.

Allt gick i alla fall superbra och känns sådär lite extra kul och pirrigt i magen! Kommer bli så bra detta och jag vet att många av er kommer att bli så glada vilket dessutom gläder mig lite extra mycket!

Hej hopp fredag!

Så var det fredag och jag är alltså tillbaka i stan. Dagen började med möten på kontoret, vi har en stor deadline idag på en del av det vi jobbar med så det brinner i knutarna. Allt måste bli klart så att vi kan få hem alla prover från våra leverantörer i tid, allt har ett schema som vi följer. Jag håller dessutom på att ta fram massor av nya produkter så det måste också färdigställas och jag är lite extra sugen på att gå igång med just det!

I dag har vi också att alla print och det kommer bli något nytt som vi inte gjort tidigare, det är härligt att se varumärket utvecklas tycker jag, bit för bit. Det man jobbar med varje dag blir tillslut något stort och härligt!! Kanske det kallas för att bygga varumärke;)

På lördag ska jag och Johan sova på Bank hotell och gå ut och äta middag på stan, ska bli så mysigt med lite egentid ihop. Längtar!!

Hoppas att du får en fin helg du med.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Spännande o se vad det är!! Mysigt att få egentid lite grann👍🏻 Ha en mysig helg o tack för en trevlig blogg!

  2. En butik i Göteborg kanske?

    1. Valerie Aflalo

      Vi får väl se vad det är;)