Hipp hipp hurrraaaaa för mig idaaa

Hipp hipp hurraaa för mig idag!!

Nu ska det firas, glädjas och må bra! Livet är enligt mig alldeles för kort för att låta glädjestunder som tex födelsedagar bara passera förbi. Tänk att jag nu lyckats uppnå den härliga åldern av 42 år, herregud, det känns ingen skillnad för mig från när jag fyllde 30. Älskar på många sätt att bli äldre och ju mer jag funderar på det så känns det nog riktigt bra ändå..eller???

Tänkte att jag en dag som denna ska punkta upp fördelarna och nackdelarna med att bli äldre så- here goes och vi börjar såklart med fördelarna:

 Jag mår bättre än jag någonsin gjort och känner mig fysiskt och psykiskt stark. Jag är trygg i mig själv med vad jag kan, inte kan. Jag vet vad jag tycker om och inte tycker om och viktigast av allt- jag vet mitt värde. Jag har fått mängder av erfarenheter med mig i livet och har provat på både bra och mindre bra saker. Jag har blivit en god människokännare och lärt mig att skaka av mig skvaller och i stället bilda mig en egen uppfattning om saker baserat på logik. Sist men inte minst så har jag lärt mig att livet går snabbare än man tror och att vill man något så ska man göra det ja det, och att vara snäll mot människor. Jag älskar mitt jobb och alla de härliga möjligheter det finns där.

Sist men inte minst så känner jag i själ och hjärta att familjen är viktigast av allt! Rätt prio i livet!

Och så tar vi det där med nackdelarna..

Jag älskar att leva och vill absolut inte bli sjuk, jag vill inte heller att någon i min närhet ska bli sjuk eller ännu värre gå bort. Hemska tanke. Kroppen tar lite snabbare stryk om jag tex är dålig på att träna, jag tappar snabbare kondition om jag inte tränar och 3 barn senare ja du fattar.. Dessutom blir man bakis myyycket längre och inte bara en dag som förut. Nej det kan sitta i i en hel vecka!!

I det stora hela så gillar jag att bli äldre och man har ju inget val liksom. Bara som med allt annat, helt enkelt göra det bösta av allt!

KRAM från mig

Foto: bästa Evelina Vargamo / Kläder: Valerie 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Stort grattis på din dag vackra du!
  Du strålar verkligen och utstrålar en sån värme på nåt vis.
  Härligt att det känns så bra det där med att bli äldre, jag älskar det också på många sätt. Fyller snart 37 och känner lite att herregud, jag som nyss var 22, vad hände?? Men samtidigt känns varje år fantastiskt att fylla.

  Hipp hipp hurra🎈

 2. Caroline

  Stort grattis i efterskott, tycker du är så inspirerande! Hoppas du hade en fin födelsedag!

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack!!