Mindfulness, vänner & ljuvligt väder

Ja, det gick väl inte att missa att jag varit på tjejhelg på Gotland! haha. Min instastory har gått bananas…Men åhh jag vart helt kär i denna vackra ljuvliga ö och längtar redan tillbaka hit!!

Heeej mina finaste gulliga vänner!

Så var jag hemma igen, 4 dagar senare och med så oändligt mycket mer energi och ork. Det är ju en sådan lyx nuförtiden att få bara vara. Vara med sig själv, med fina vänner runt sig, laga god och nyttig mat i den vackraste mest meditativa miljö man kan tänka sig.

 Vi bodde här hos Helenes familj som haft huset som ni ser på bild i generationer. Familjen tog över en gammal lada för många många år sen och har sedan sakta men säkert renoverat det. Det är en mysig och fin sommarstuga som ligger helt magiskt fint vid vattnet i anrika Kyllaj med raukarna runt hörnet.. 

 Vaknade ganska tidigt på morgnarna och gick direkt ner hit för att se solen gå upp… Gick sedan tillbaka upp för att förbereda smarrig frukost, träna & yoga tillsammans. Vi hade ju fått höstens finaste helg på köpet så det blev både bastubad, bad i havet och picknickar. HEEEELT otroligt ljuvligt.

  Victoria är en av tjejerna i gänget!

 Vi hade delat upp dagarna och kvällarna med handling, så jag och Sara hade tex en middag och så fortsatte det. Här fick vi en sallad med fetaost, nyplockade kantareller som serverades med grillad kyckling. Så gott.

  Vi gick nog flera mil utmed vattnet på den här tjejresan, det var som att ingen av oss ville sluta. Vinden var ordentligt stark men vi tog på oss varma kläder och gick och gick, skrattade, pratade och plockade fina strandfynd.

 Från stranden gick vi sedan genom skogen och in i kalkbrottet där man kan bada på somrarna, vattnet är superfint och blått och jag blev sugen på att hoppa i. Vart stoppad av att det var lite väääl kallt ändå.

 

 Finaste och mysigaste tjejerna man kan tänka sig. Så enkla, generösa och gulliga allihop att jag nästan blir rörd!!

Morgon igen…

Picknick med cocktails nere vid Furillen  

 Jag menar, visst får man ändå känslan bara av att se den här bilden..?

Tack för den här helgen som fått mig att ännu mer förstå vikten av att ta hand om mig själv och min närmsta omgivning. Tänk vad lite träning, vacker omgivning och urgulliga vänner gör för själen. Som ny.

KRAM och back to work

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Så fint skrivet och så otroligt mysigt att spendera några dagar tillsammans med dig och de andra tjejerna. Du och de andra ger verkligen energi, så lyxigt att omges av sådana människor och magisk natur! Kram

  2. Älskar Gotland. Där är det verkligen fantastiskt. Vilka vackra, fina bilder du bjöd oss på.

  3. Så underbar miljö att få njuta av med fina vänner🧡