Frida x Alessi

Vilket otroligt fint väder vi har idag, vilken brittsommar!!
Håller på att packa ihop det sista till vår lilla mini get-away till Gotland i dag och jobbar samtidigt undan lite för att kunna ta lite ledigt. Det ska bli så skönt!

Som jag skrev igår så hinner jag ju inte på långa vägar längre gå på alla fina events som finns i stan vilket såklart är tråkigt.

Efter att ha varit nära att bränna ut mig totalt på allt fick jag ju trappa ner ordentligt nu efter sommaren. Nu är det alltid mitt jobb och anställda som kommer först och finns det tid över så går jag. Egentligen ganska så självklart men det är lätt att ryckas med av allt härligt!

Just förra fredagen hade jag turen att kunna vara med på Fridas fina lunch som hon hade tillsammans med Alessi som var magiskt god och trevlig.

Vi var på lyxiga La Bocca!

Fina Frida som hade dukat allt och gjort fint inför hennes Alessi lunch ( allt ni ser på bordet är därifrån). Frida hade även gjort de fina blomsterarrangemangen på bordet måste jag ens säga att vi har samma smak när det kommer till blommor. Hur fint som helst och som ni vet är jag ju lite extra förtjust i Pampasgräs just nu.

Mozzarella på en mustig tomatröra och till huvudrätt,  tryffelpasta som jag fick serverat med glutenfri pasta. Så gott och eftersom jag älskar just tryffelpasta så är det härligt att set finns glutenfri pasta.  Den här var verkligen krämig och endast lagad på smör, världens kaloribomb mao. Men ljuvligt gott!

Dax att packa vidare, snart kommer tjejerna och hämtar mig so got to go! Vi ses väl på Gotland?

Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. På instagram har du så fina mattor i hall och vardagsrum. Vilken färg och storlek har du i hall och vardagsrum. Trevlig helg och tack på förhand