Det dåliga samvetet

Hej torsdag!

Eller egentligen så är det som fredag för mig. I morgon jobbar jag hemifrån till efter lunch och sen bär det av på tjejresa till Gotland. Vilket är så välbehövt! Vi ska jogga, yoga och bara vara i naturen..

Det är Johans barndomsvänners tjejer som jag lärt känna sen vi blev ihop. Såå himla gulliga och trevliga tjejer hela högen så jag ser väldigt mycket fram emot en långhelg hemma hos en av tjejerna på Kyllaj.

Min tid är så oerhört pressad nu och jag överdriver inte om jag säger att varenda minut är bokad i min kalender. Vi kommer snart att ha tre nya personer på plats och massor av nya arbetsuppgifter och mer ledning för mig om dagarna. Allt känns så kul och vi har verkligen en riktigt bra plan nu. Men detta leder också till att jag inte hinner gå på alla fina events som hag blir bjuden till och faktiskt även att jag råkat dubbelboka mig och glömma bort.. Känns så tråkigt när jag hu egentligen är välplanerad och har väldigt mycket respekt för andra människors tid och pengar.

Men så är det ibland, ingen är perfekt och jag vill ju så gärna hinna med allt.

Nu ska vi ära middag, Johan har lagat och sen ska jag vara med barnen. Vi ska ha fredagsmys idag i stället eftersom jag är borta i morgon.

Kram på er!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *