Lite nya hårtrender & Vab

Snygga 2-pack i tortoise från asos, finns här och här.

Pärlor känns helt rätt nu, här en stel hårsnodd från Jennifer Behr eller ett pärlbestrött spänne från LELET NY.

Till lite snällare pris här, eller en lite lyxigare variant här.

Gucci som var först ut med detta (igen), kam finns här och ett helt otroligt hårband här.

En tunnare look, guldsnäckan finns här, och de strassiga hittar du här till mycket bra pris.

En touch av rött passar så bra här i höst, rosetten finns här och spännet här!

Hello darlings!

I går var jag hemma med Leonie som var sjuk! Vi myste, tittade på film och åt hur mycket glass som helst! Det får man göra när man är sjuk tycker jag.

Dagen har gått i en rasande fart här. Jag missar så mycket när jag är borta en hel dag från kontoret men som tur är har jag världens bästa team på plats som ser till att allt fungerar som det ska. Och fler ska vi bli, jag har haft massor av olika intervjuer i dagarna och snart är det officiellt!

I morse började jag även med att åka en sväng förbi Centralen för ett viktigt samarbete för Löfbergs Lila för att motverka att vi slänger så mycket kaffe i Sverige. Det finns tom risk att kaffet tar slut, hemska tanke!

Sen vidare till möte på kontoret, möte på i vår butik och sen vidare tillbaka till kontoret för att avsluta en del produktion. Nu ska jag strax hämta barnen och ta några timmars paus från jobbet! Det är verkligen kontraster i min vardag med seriösa möten till pankaksbak men det är också det som är det roliga tycker jag.

I slutet av veckan så ska jag faktiskt iväg på en mysig och efterlängtad tjejresa till Gotland och det ska bli skönt att vara lite ledig. Ladda batterierna och bara umgås och ha trevligt.

Ses på instastory ellerhur?

Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *