Min höstiga middagsdukning!

 Min lilla hjälpreda som gärna vill vara med mig och fixa hels iklädd nya favoritklänningen, kattklänningen 🙂

  Jag har fått massor av frågor om dukningen och vad som står på mitt ”höstiga”bord och tänkte därför ge er all info om det nu!

Pumporna är alltså målade med vit färg, dvs spraymålade i en papperspåse som jag berättade om i förra inlägget. Underläggen kommer från Tine K och dom finns att köpa online, jag köpte mina på Butiken i Höganäs. Tallrikarna är från House Doctor och vinglasen från Ittala. Ljusstakarna kommer från Alessi  och de svarta ljusen har jag köpt i en vanlig inredningsbutik här på Kungsholmen vid mitt kontor.

  De små pumpaliknande vaserna kommer från Paradisverkstaden, de små vaserna från Lindform. Vasen mitt på bordet är från Lyngby.

 Blommorna jag använt är blå tistlar, pampasgräset jag plockade i Portugal och i Skåne ( finns att köpa i butik såhär års) Hortensia, svarta bär och lite smått och gott som jag plockat i trädgården. En stor center piece utgör blickfånget medan de finns lite mindre småvaser utspridda här och där som är lägre och enklare versioner. Svarta ljusen bidrar till kontrasten med det ljusa tycker jag. Stod och valde länge men kom tillslut fram till att bara köra på svarta ljus vilket blev dramatiskt och fint tycker jag.

Det svarta gör verkligen det där lilla extra tycker jag men även de vita pumporna blev så bra:)

Hej mina finaste finaste!

Hoppas ni alla hade en fin söndag vänner, jag skulle ju egentligen tittat in till er i går men Leonie blev tyvärr sjuk. Det går ju den mycket otrevliga sk kräksjukan på dagis och tyvärr åkte hon på den igår vilket gjorde att vår dag inte blev riktigt som planerat. Johan är hemma med henne i dag och jag är på kontoret. Jag kunde inte styra om några av de möten jag hade inbokat idag med folk som flyger in för att träffa just mig så jag får ta morgondagens vab. Livets pussel och allt det där, samma för alla arbetande småbarns mammor kanske! Fördelen och nackdelen med att vara egen är just detta, friheten att planera lite mer själv samtidigt som man är mer låst än någon annan med jobb som aldrig är klart;).

Ha nu en toppenmåndag!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Så vacker dukning du gjort! Kul med att måla pumporna vilket jag måste testa. Var rädd om dig bara i allt jobb som du har, Kram Eva

 2. Cissi Haglund

  Hej,
  Superfina tallrikar från House doctor, är de grå el blå?
  Var svårt att se på nätet när jag skulle beställa….
  Dina ser ut att var nåt mitt emellan:)
  Tack för höstinspiration!!