Vita pumpor & höstig dukning!

En av mina absolut härligaste hobbys är att duka, fixa med blommor och skapa atmosfär. Veckodagarna för mig är alltid fullproppade med beslut inom mitt företag och så är det skönt att ibland lägga all energi i något med kravlöst och härligt som kommer narurligt och utan att bedömnas!

Jag samlar under tid på mig fina saker dom jag inspirerar mig av för att sedan antingen användas i små konstverk eller till tex en dukning. Under en tid nu har jag letat efter vita pumpor utan resultat. Jag har sett massor av dom på pintrest med inget i butikerna. Gissar att jag kommer hitta framöver ochbi massor av härliga pasteller men tills dess så finns det ett annat litet trick att ta till. Nämligen att sprutmåla eller måla dina pumpor, då kan man ju få dom i vilken färg man vill.

Jag gjorde som så att jag tog en papperspåse och sputnålade dom vita i den. Gjör det i god tid, helst ett par dagar innan för att doften från färgeb ska försvinna. Resultatet blev såååå bra och nu är jag så pepp på vår middag i kväll.

Mer bilder på hela dukningen kommer i morgon.

Ha en fin lördag nu och stor kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Så himla snyggt!! Tack för bra och ”vuxen” halloween inspo;)