My ass went on holiday!

Jag vet att den här bilden är liiite konstig, att rumpan är borta och jag se ut som ett spöke från midjan och neråt men resten vart ju bra i alla fall!! Hahaha. Älskar detta print på min blus som precis nu kommit in i shoppen som jag är helt kär i.

Heeej på er mina kära vänner,

I går hade vi en stor genomgång här i vårt showroom. Då bunkrar vi upp med massor av godsaker ( gärna glutenfritt nuförtiden) och så går vi igenom alla styles, vad har sålt bra vad har sålt mindre bra och vad ska vi göra för produkter här näst.

När jag säger produkter så menar jag att vi verkligen vill satsa på att göra vad jag kallar ”kringprodukter” som skor, väskor, hårband, parfym, glasögon, badkläder…Några av dessa är vi ju redan i gång med som ni vet…Men allt som man känner ett sug efter helt enkelt fast i samma anda som allt annat vi jobbar med. Good vibes som ni vet 🙂

Det händer mycket här just nu och framförallt eftersom vi är i en sådan förändring i branschen, vi handlar allt annorlunda just nu och även kläder.

Jag tänker mycket på detta just nu och är såklart intresserade att höra vad NI tycker. Vad får er att shoppa kläder idag? Är det priset eller plagget eller en kombination som är viktig för er? Hur tänker du när du handla kläder? Varför handlar man av ett visst varumärke? Handlar ni tex mycket på Zara eller HM? Förlåt alla frågor nu…haha.

Men, jag skulle bli så otroligt tacksam för lite vägledning från er här, mitt mål är ju att så många som möjligt ska kunna äga ett ”Valerie plagg” oavsett om det är en bikini, klänning eller ett par solglasögon.

Kram från världens tacksammaste Valerie!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. För mig är det absolut viktigaste att ett plagg ska sitta bra! Byxor som passar kvinnokroppen, inte en rak och smal figur. Jag handlar nästa uteslutande mina byxor på nätetföretaget House of Lola då de knäckt koden med bra passform!

 2. Hej! Vill oftast inte lägga så mycket pengar på ett plagg, om det inte är för ett väldigt speciellt tillfälle. Vill heller inte handla kläder så ofta, vill att kläderna tillverkas på ett schysst sätt av bra material. Hör själv nu att det rimmar illa med priset jag är beredd att betala… Tycker för övrigt jättemycket om din blogg! Kram från Åsa

 3. Jag handlar helst plagg och varor som sitter bra och är av bra kvalite. Handlar helst av varumärken som inte alla andra bär, som är lite lyxigare och speciella. Älskar dina kläder!!

 4. Jag spenderar mindre och mindre tid på att leta kläder i butiker och att gå i butiker enbart för att bli inspirerad/sugen på att köpa något. Däremot älskar jag att leta inspiration på bloggar och i magasin. Jag kan ibland känna att jag drunknar i alla möjligheter jag ser möter i butiker och varuhus. Istället handlar jag på nätet när jag sett ut något jag vill ha. Jag tänker igenom mina köp. Samma till barnen. Och det får gärna kosta, jag har mina plagg och skor i många år. Trött på slit och släng. Svåraste med barnkläder där så klart. Och det gör naturligtvis också min garderob mindre trendig, mer klassisk och mer miljövänlig. Passar mig väldigt bra faktiskt! Tack för en fin blogg.

 5. Hej!
  Min tanke kring shopping och min garderob stavas kvalitet och tidlöshet. Hakar sällan på enskilda trender när jag gör stora dyrare köp utan satsar istället på bra kvalitet och tidlösa plagg. Då bygger jag på ett hållbart sätt upp en schysst basgarderob där jag kan lägga till efter hand. Trenderna vet jag att jag ändå tröttnar på. Är redan lite less på att se det senapsgula precis överallt tex.. Jag har stadig ekonomi och har därför förmånen att kunna köpa (inom rimliga gränser) de plagg jag vill ha och köper hellre lite dyrare plagg mer sällan än massor och billigt.. Dina klänningar i spets med off-shoulder har jag i flera jordnära färger då de går så bra att både klä upp och ner. Med kavaj, pumps eller sneakers. De är också av så himla bra kvalitet och kommer få hänga med i många år!
  Sen går jag hellre gärna och sparar lite till ett lite dyrare inköp än spontanar varje vecka på HM. Sån är jag och jag inser att jag tycker om när kläderna är gjorda i bra material, gärna producerade på ett hållbart vis och som är mer tidlöst än trendigt både i passform och färg!
  Tack för en fin blogg och kul att ni tänker stort i ert bolags tillväxt!!

 6. Förutom ett gott hantverk och lätt extravagans är det avgörande att ett plagg inte finns i alltför stor upplaga, i synnerhet vad gäller kläder som gör sig bemärkta. Hos budgetkedjorna handlar jag sällan annat än sådant lämpat för att kava omkring i trädgården på landet, däremot är jag förtjust i exempelvis italienska Pinko och spanska Sweet Matitos, ja allt som är en smula dramatiskt. Kan tillägga att jag äger flera plagg från Valerie som uppfyller det sistnämnda 🙂

 7. Hej! Jag är en sån som gillar vissa varumärken och handlar sånt som jag gärna identifierar mig med, som Rodebjer, Dagmar, Sandro, Maje. Jag gillar när det känns välgjort, med bra material, lite ”tuffare” och inte så lättköpt för trender osv utan lite mer självständigt och hållbart. Man kan ju lätt plocka fram en gammal Rodebjer-klänning från -12 och så känns den skön och snygg. För mig är priset mindre viktigt… även om det såklart gör att man shoppar lite mindre! Känner mer och mer obehag för ”slit och släng”för varje år. Kram

 8. För mig är känslan jag har när jag bär plagget det avgörande.Det ska sitta fint förstås, men också kännas bra mot huden. Priset har en viss betydelse förstås, men det är viktigt för mig att tillverkning och produktion har gått rätt till, utifrån arbetsvillkor för de som tillverkar plagget och miljöhänsyn. Jag handlar ytterst sällan kläder (har t ex haft min egen variant av köpstopp i år, då jag handlat max en sak/månad, och en sak kan vara ett klädesplagg, en väska, skor, en bok eller en pryl), så när jag väl handlar vill jag att det ska kännas rätt på alla sätt.
  Därmed inte sagt att jag adlrig handlar på HM och dylika butiker, särskilt tidigare, men jag rör mig medvetet och aktivt bort från det, vill inte med min konsumtion medverka till lönedumpning och negativ inverkan på miljön.

 9. Hej!
  Handlar enstaka plagg på HM o liknande butiker. Vill ha kvalitet och gärna service när jag handlar. Service är tyvärr svårt att erhålla i butikerna idag. Köper gärna Filippa K, Ralph Lauren, Morris, Acne mfl.
  Har ett plagg från ditt märke och önskar jag hade möjligheten att prova fler plagg ur dina kollektioner för att på så sätt oxå hitta rätt stl. Bor inte i Stockholm.
  Fin blogg du har! Trevlig helg!🌸🌸
  Mvh Eva

 10. Dina festkläder är ju din styrka tycker jag. Eller ett basplagg med det lilla extra. När jag handlar hos dig så unnar jag mig. Handlar annars på HM, Other stories och Åhléns.

 11. Jag är så rolig när det gäller shopping, älskar att fylla min garderob med glitter, bling, färg och härliga mönster men bär det sällan, mest på utlandssemestrar jag klär mig så som jag verkligen älskar att göra. Här hemma är jag supertråkig och går helst i svart och jenas plus tischa/tröja typ.
  Älskar i stort sett alla plagg ni gör, har dina guldskor som är fullkomligt magiskt vackra (gör fler skor!!) och har en vit topp från dig som är fladdrig och vacker. Skulle vilja tokshoppa allt från Valerie men håller inte ekonomiskt så det blir en hel del från budgetkedjorna som H&M & Zara framförallt.
  Hållbarhetstänket har dock blivit alltmer viktigt för mig så det blir lite mer kvalitet och lite mindre kvantitet ändå, så kommer definitivt handla mer från dig. Ser fram emot att se vad ni får fram framöver, väskor please! Och solisar. Det måste ni göra, kommer bli succé med tanke på hur vackra plagg ni gör.
  Keep up the good work vackra du!