28 dagar utan att klaga!

I går när jag körde för att hämta barnen från mitt kontor inne på Kungsholmen så hörde jag en väldigt bra sak på radion som jag blev så sugen på att testa.  Håll i er nu- nämligen #28dagarutanattklaga. Kan man klara det??!

Nu anser jag ju mig vara en positiv person i grunden men visst, då och då smyger det sig på någon typ av ”klag” på tillvaron. Jag vet med säkerhet att det du sänder ut det får du tillbaka, så om du sänder ut positivitet och förmågan att se saker från den positiva sidan så är det också det du får tillbaka sen. Nu har i alla fall jag och Johan tänkt att testa detta, ska bli spännande att se om det funkar!

Då får vi alltså inte klaga på något oavsett vad, inte barnen, jobb, stress, på varandra osv..

Skulle du klara det??

Ha en fin tisdag nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Oh vad spännande!! Det måste jag prova. Man lär väl märka att man gnäller mer än vad man tror tänker jag! 🙂

  2. Oj så svårt, blev lite sugen på att testa jag med. Tänk va skönt att slippa klaga och höra klagande hemma 🙂

  3. Oj, oj, oj vad imponerande om ni klarar det!!! Men oj vad skönt om det funkar!!