Framme i Porto

Vi blev hämtade på flygplatsen av vår leverantör. Så skönt för när man aldrig varit på ett ställe är det skönt att få lite hjälp! Usch vad tidigt det var i morse förresten, tycker verkligen inte om att åka i från min familj mitt i natten sådär.

Men, nu är vi här! Och det är så spännande tycker jag.

I och med samarbetet med Heelow så kom vi ju igång med skor och nu tänkte vi ta det ett steg vidare och kanske göra högklackat och lite annat som jag verkligen tror ni kommer attt gilla! Vi fick se massor av skor och jag måste säga att wow vilken kvalitet som håller, vill bara ha det snyggaste och bästa!

Jag vet att jag är lite galen nu men hela stan är fylld av Pampasgräs och jag vill bara plocka allt med mig hem! Det växer preciiis överallt och är sådär galet vackert!! Får se om jag kan få ihop det. Wish me luck!

Efter jobb och möte så tog vi oss ner på stranden för en promenad och aw. Ohh my vad vackert det är här! Gick en lång promenad och plockade lite snäckor och såg solen gå ner. Lyckligt lottad jag är som får lov att vara här- på jobbet tom.

Nu ska jag sova till suset av vågorna, i morgon väntar nya möten sen hem till familjen!

Kram deån Portugal

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Åh, så härliga bilder.
  Var kommer dina svarta byxor ifrån?
  Åsa

 2. Åsa Ahnstedt

  Vilka härliga bilder☀️
  Var kommer dina svarta byxor ifrån.
  Åsa

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Det är ett par Valerie byxor från flera år sen!🌸