Onsdag och nytt på gång!

Veckan rullar på och det är redan onsdag! I morgon, eller snarare i natt, ska jag ut på en jobbresa. Alarmet ringer redan kl 04.30!  Vi ska åka på en spännande produktionsresa till Portugal och träffa nya leverantörer. Man måste alltid hålla sig uppdaterad och tänka framåt, jag vill ju dels utveckla vår badserie som verkligen fått fart men även en fortsättning på skor står på programmet.

Men först ska jag köra och hämta barnen, göra plättar och mysa lite extra eftersom jag ska vara borta. Vi brukar alltid ha det lite extra mysigt om någon av oss ska åka bort så jag tänkte hämta lite tidigare från skolan idag. So got to go!

Ses i morgon goingar och tack för att du tittar in!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Lycka till!
    Vet hur det är, mitt alarm ringer 4:30 tre ggr i veckan, alltid! Tycker inte det är mitt i natten precis, men nog är det tidigt!

  2. Du ser så fin ut!!