Min weekend i bilder..

 

Hej alla vänner!

Åh, den här helgen kom så otroligt lägligt! Förra veckan körde vi gasen i botten med möten, fotograferingar och nya strategier här på kontoret som skulle göras klara. Känner att vi är inne i en positiv spiral nu när allt bra bara händer.

En sak som jag speciellt gillar med mitt jobb är att det är så varierat. Ibland är det tom så varierat att man undrar om det är ett klädbolag vi har. Hehe.Det gäller att vara  duktig och driftig på många saker helt enkelt!

Helgen har bestått av god mat, vila, barn, vänner, lite shopping till barnens nya garderober, städning av garderober och skåp och en hel del trädgårdsarbete!! Klippte ner 5 äppelträd och två buskar så nu är jag helt slut i händerna!! Vaknade flera gånger i natt pga av att jag hade så ont i armarna…

Men jag älskar att jobba i trädgården, det ger mig massor av av energi och harmoni. Min trädgård ska bli den mest harmoniska någonsin med grönsaksland och blommor men det är en lång bit kvar!

Jag har några väldigt stora nyheter som jag snart tänkte berätta mer om för er. Önskar att jag kunde säga här och nu men jag får tyvärr inte lov att säga riktigt ännu!!

Ha nu en fin solig måndag, här preppar vi för vår stora samplesale här på kontoret.Hoppas vi ses i morgon eller på onsdag.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Vill bara säga att jag ääälskar att följa dig här och på insta, alltid så inspirerande och vackra bilder och du verkar vara en genomgo och varm person.
  Spännande med de stora nyheterna!

  1. Valerie Aflalo

   Tack söta du!!

 2. Gud ditt hem är sååå fint!!! En fråga, hur hög är ditt ”stänkskydd” i köket? Vill ha något liknande men så svårt vilken höjd.
  Kramar

 3. Åh, vad ÄR det där för magisk granola? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Den är från Kelloggs! Deras nya serie😘

   1. Ohh, måste prova! Tack för svaret! <3