Min weekend

Fredag kväll kickade vi till barnens förtjusning gång med pizza night!! Våra vänner som bor i Stureby kom över med sina barn och det blev en lång mysig kväll med pizza, rödvin och flossnigng ( ni vet den där populära dansen alla kids gör om någon missat;). Men så mysigt och härligt när det blir en spontan kväll. Sen vi flyttat ut till Enskede så är det inte så lätt att få mat hemkörd men jag har hittat Onlinepizza som kör ut till oss vilket är såå bra!! ( Obs reklam).

 Smarriga pizzor, hittade dessutom en glutenfri vegetarisk som jag jättegod!

  Sovmorgon, blommor och lite extra mycket gos hemma hos oss på helgen!

 I lördags hade vi några andra vänner på besök, det vart en väldigt social helg för oss mao. Johan stack iväg tidigt på lördagsmorgonen för att handla ingredienser till en boeuf bourguignon och jag gjorde äppelpaj, höstigt och mustigt nu när det börjar bli lite kyligare. Receptet vi använder kommer från Julia Child vilket jag tycker är allra godast. Har bloggat om den här för er som blev sugna nu 🙂

Så var det måndag och vi vaknade upp till en regnig start här! Nu är jag inne på kontoret och veckan ska planeras, det väntas styrelsemöte, uppstart av ny vinterkollektion och produktionsresor. Jag är laddad!!

Kram och ha en fin måndag nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Vi har flyttade från Kungsholmen till Huddinge och kör också på onlinepizza, så bra!

  2. Så söta tjejer, mattan i vardagsrummet och hallen vad kommer dom ifrån? Ha en bra kväll

    1. Valerie Aflalo

      Tack!! Den är ny och kommer från Classic collection. SÅ nöjd!!