Att hitta en ny kärlek…

Eller egentligen så handlar det om minst två nya kärlekar varav jag är helt ”blown away” av skönheten i dess design! Ni vet när man blir helt kär i något och bara måååste ha den!!

Hej måndag!!

Mår ni bra idag? Jag har precis kommit hem från vårt kontor, hämtat barnen och regnet fullständig öser ner. Typiskt jag som tänkt springa, får se om det lättar snart.

Ni kanske kan skymta något nytt i hyllan?? Hyllan har jag för övrigt fått massor av frågor om och det är verkligen en hylla som alla kan fixa tror jag. Vi var på Fredells en dag och där såg jag superfina ekplankor med raka fina ”hållare”som plankan kunde ligga på. Oftast så finns det inte så snygga tillbehör vilket gör att det lätt blir lite dyrt. Men detta vart totalt 2500kr och då fick vi två st hyllor ur alla brädor.

Fredells skar även till allt så jag behövde bara så lite hjälp med att skruva upp! Toppenbra!

Men, nu till min nya och stora kärlek, som ju är den vackra vita vasen som du säkert ser i hyllan. Cirrus vasen från Svenska Studio K som som fantastiska Pia Thörnell och maken Hans-Jörgen Lindquist som har gjort den och den är bara helt magsik vacker!! Mer om den kommer såklart dyka upp här hos mig framöver.

Ledsen för lite enkla mobilpics men tänkte att ni nog ville se!

Nu ska jag gosa med mina små, laga en god måndagsmiddag och tända några ljus. Lite vardagslyx!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Jätte fin hylla . Var är den fina Tavlan köpt ?

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Den är från Yellow Korner. KRAM

 2. ida axelsson

  Vad är det för behandling på väggarna som gör att det ser ”kalkigt” ut? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Det är vanlig puts faktiskt och en matt lack på;)

 3. Madeleine

  Hej,
  Älskar att följa din blogg å speciellt när du lägger upp inrednings inlägg. Jag tänkte höra om du kan få reda på vilken puts man använt på era väggar? Den är så otroligt fin och inte alls mörk som puts annars kan bli. Jag skulle vilja ha sån vägg i min hall som för övrigt är L formad och lite mindre, därför skulle färgen passa ypperligt. Sen så otroligt snyggt med de grå dörrarna… ha en toppen dag! Häsning Madeleine

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla, vad glad jag blir att du läser här!
   Putsen vi använt blev den färgen pga blandningen, det är bara att blanda och se mao. Kram och lycka till

 4. Ann-Sofie

  Så fint!!
  Inspireras mycket av erat hem och har sparat en del av dina bilder inför en kommande renovering som ska göras snart.
  Vart har ni köpt era fina gråa innerdörrar?
  Tack för allt du ger <3

 5. Hej!

  Jätte fin hylla!
  Köpte ni konsolerna färdiga, hittar inga i den fina ek färg?!

  1. Valerie Aflalo

   Ja precis, dom fanns i ek:)