Fredag som känns annorlunda..

95% av tiden är jag verkligen mitt allra bästa jag, fullt av idéer och med sprudlande energi. Speciellt på sistone när jag prioriterat att äta, träna, sova och umgås med vänner!

Vissa dagar känner jag mig i stället som att huvudet bara snurrar, det är tusen tacker på min to do och jag vill göra allt samtidigt. Tillslut blir jag bara så trött att jag inte orkar eller hinner igenom listan. Tänkte idag på vad jag skulle skriva om här men kom inte på något överhuvudtaget! Konstigt att det kan vara så, att man vissa dagar bara vet allt man ska säga och göra medans vissa är allt liksom tomt och man finner inte orden.

Har jobbat på med massor av saker idag och känner nu att det är dags att ta helg, jag har köpt en underbar blombukett till mig själv idag och längtar efter att komma hem, sätta den i en fin vas och ta ett glas vin. Jag har även köpt snacks till barnen och dom är peppade på fredagsmys!

Tack för att ni finns här och förgyller med era fina kommentarer och tillrop!

KRAM

Pst. trotsar hösten med att använda kjol ett tag till. Har funkat kanon idag så länge man har en lite tjockare tröja till.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Trevlig helg.
  Älskar din outfit, är den från dig?
  Kram💕

 2. Känner så igen mig i känslorna du beskriver 💕 så grymt snyggt set, går det att köpa i butik nu? Massa kramar!!

 3. Otroligt snygg outfit på dig! Hoppas ni får en fin helg, här i Karlstad skiner solen o det är 18 grader varmt!!

  1. Valerie Aflalo

   Glad jag blir!! den är från Valerie http://www.valerie-shop.com/

 4. såååå snygg outfit!
  undrar oxå vart den är ifrån 🙂