En lyx jag unnar mig

 

  En lyx jag unnar mig lite då och då är att ta en jobbdag hemma. Jag försöker boka in mitt schema så att det blir i alla fall ett par dagar i månaden så. Jag behöver det för att samla mina tankar och kunna jobba ostört, dessutom så blir det lite lättare med barnen den veckan och vi behöver inte stressa lika mycket.

Mer harmoni helt enkelt!

 Vi har ju en lite lugnare vecka nu, förra veckan var galet stressig och varje minut var inbokad. Känner mig väldigt tillfreds just nu med allt och att få jobba hemma såhär en dag gör verkligen skillnad för mig. Jag jobbar dessutom mer när jag är hemma och tar inga pauser annat för att äta lite en godare lunch då, annars jobba jobba…

Att laga nyttigt med massor av vitaminer och näringsämnen har blivit allt viktigare och viktigare för mig. Så här äter jag i princip varje dag. Färsk hyvlad rödkål, färsk grönkål, ungsbakad sötpotatis, skivat äpple från trädgården, koriander, fetaost och pumpafrön. Massor av citron och lite olivolja till dressing och allt eko. Jag vill må bra och att äta obesprutat och så närodlat som bara möjligt är viktigt för mig. 

Jag vill ju verkligen att mitt varumärke Valerie ska vara för alla tillfällen, inte bara fest som ju så många känner till oss för. Jag vill även vara med i vardagen oavsett om det är med en kjol eller till ett par jeans såhär.

Jag brinner för detta så mycket just nu och jobbar stenhårt för att det ska vara så. Nu har vi äntligen hittat en leverantör som gör magiskt skickat, självklart i Europa, för även det är något jag bryr mig om. Det ska vara så närproducerat som bara möjligt! Här hittar du tröjan och den finns i tre olika färger!

Älskar ”fluffigheten”.

I kväll är det föräldramöte på Nicolettas skola och på torsdag är det på Biancas skola. Planeringen av livet är i full gång nu!! Samma för er?

Stor kram på er alla

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej! Det går inte att komma ut på din webshop. Ingen av länkarna jag hittar fungerar. Snopet. Mvh Anna

  1. Valerie Aflalo

   Hej, vi är mitt uppe i en omdirigering av den gamla shopen till den nya! Jag vill att det ska bli en ännu bättre upplevelse därför har vi bytt portal och det tar lite tid för tekniken att koppla. Ny shop är http://www.valerie-shop.com välkommen dit i stället. Kram v

   1. Hej igen! Tack för svaret och länken! /Anna

 2. Elisabeth

  Tröjan ser härlig ut och jättefin färg! Ditt halsband med ett ”mynt”, var kommer det ifrån? Vet att du svarat på det tidigare och även länkat men hittar inte det.