T Ä V L I N G

– I SAMARBETE MED VALERIE –

Hej tjejer!

Alltså, vilken kaosig vecka! Först var det Fashion week och som alltid mycket förberedelser inför vårt egna event. Så mycket roligt runtomkring, t.e.x NK-galan som var en riktig höjdpunkt. Idag har jag varit en sväng till Göteborg för ett nytt spännande projekt! Mer om det längre fram.  Nästa vecka har ni mig tillbaka som vanligt, det lovar jag. Men nu kan jag inte låta bli att dela med mig av detta…

Jag är så himla glad att vi har fått igång vår stickade produktion! Jag fullkomligt älskar den här tröjan och har redan börjat bo i den, känns som den optimala hösttröjan enligt mig. Ni har väl inte missat att ni kan vinna den?  In och följ valerieofficial__ på instagram, tagga 3 vänner och skriv vilken färg du skulle vilja vinna! Vi drar en vinnare den 19:e september!

LYCKA TILL!

Vill du se mer bilder så ligger de här i vår nya webshop.

Ha en härlig kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tavlan som ni har i eran hall med ett träd var kommer ramen ifrån.
    Tack för allt du delar med dig.