Frukostvisning på Nobis

Oj oj oj, vilken dag eller ska jag säga vilka dagar det har!!! Full fart framåt och jag har inte hunnit titta in här. Idag har vi haft frukostvisning på Nobis som blev superlyckat. Lovar att titta in till er med alla detaljer snart men eftersom jag varit borta så mycket de senaste dagarna var det min tur att hämta på förskola och dagis. So, got to go! Här får ni i alla fall en bild på den ljuvliga nyttofrukosten och en bild på Mira som jobbar med pr för mig. Jag är så stolt över hela vårt team som jobbat som tusan för att få till allt. Puss på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så vacker klänning du har på dig🌸 Eva

  2. Alltså din klänning med stjärnorna är magisk! När kommer den ut? 🙂
    Tack för alltid bäst inspiration, både mode och interiör!
    /Anna