Att hålla ett löfte till sig själv

Den viktigaste personen i ditt liv är just DU, om du mår bra mår alla runt dig bra och det motsatta då också givetvis. I våras hade jag en tuff period med extremt mycket jobb och jag körde på rakt in i kaklet mot sommaren och semestern. Då var det som att all energi var borta när sommaren kom..

Som egenföretagare och småbarnsmamma är det svårt att hitta lugnet, jag jobbade en stor del av min ledighet men pga att jag var bortrest kunde jag hitta lugnet och bara jobba när det passade mig.

Ett löfte jag där och då gav mig själv var just att att sätta mig själv och mina egna företag allra först. Detsamma gäller familj och vänner och riktiga relationer, det är där lyckan finns.

Det kan låta som en självklarhet men det är lätt att springa på alla bollar, speciellt dom roliga. Att säga nej är inte alltid lätt det heller. Höstens schema ger inte så mycket mer utrymme än för just det som redan är inplanerat och jag låter det vara så för det gör mig lugn och kreativ.

Så, nu är jag i stället tillbaka med massor av energi, nya ideér och planer för framtiden och det känns så otroligt bra. Jag tappade nästan min ”sparkle” där ett tag men nu har jag hittat den igen! Hoppas ni vill följa med mig in i en mysig höst med massor av feel good, recept, mode och lite resor.

Den här blusen gör mig happy och så stolt över bolaget Valerie som vi ju alla kämpar så mycket för. Hoppas att mina barn en dag stolt kan ta över bolaget och driva det vidare i sin anda, det vore kul!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så jättefin blus! Synd att det ska vara så dyrt bara. Jag kan få många klädesplagg köpta för dryga 2000-lappen.
    Men det gäller väl att prioritera… Du är en väldigt duktig designer!

  2. Må så gott😊🌟
    Superfin blus 🍂🐆🍁