En lätt kaotisk men rolig dag!

I går hade jag och Frida bestämt att vi skulle ta oss en sväng på Formex. Frida har precis flyttat sin blogg till Elle Deco, som ju även är en av mina absoluta favvotidningar. Så kul!

Vi är ju båda inredningstokiga och gillar ju att grotta ner oss i vackra ting och njuta av hemmet! Drömmer om att en dag även kunna jobba med inredning också men då måste jag ju utveckla bolaget. Tycker absolut att det skulle passa in i alla fall! Visst vore det kul och drömma ska man ju alltid göra.

I går tänkte jag, positiv som jag ju ofta är på gott och ont, att jag skulle slå två flugor i en smäll och både få till träning med jobb. Eftersom vi bor så nära skulle jag ta cykeln till mässan, jag menar, en härlig cykeltur är ju aldrig fel.

Men, en avstängd cykelväg och en allt för stor packning gjorde att jag i stället för att få en lugn och mysig start fick cykla runt en timme i motvind och uppförsbacke över hela Östbergahöjden. Haha. Ville typ kasta hjälmen rakt ut på motorvägen och ge upp.

Jaja, alla dagar kan inte vara enkla. Mässan var i alla fall hur kul och bra som helst och jag hittade så mycket fint som jag ville plocka med mig hem på direkten.

Känner nästan att jag skulle vilja åka dit igen!! Kanske får bli en sväng till:)

Kände mig i alla fall fin i nya blusen och jeansen! Blus-Valerie ( NY!) // Jeans- HM ( Finns ute nu!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *