Natti natt min lilla skatt!

– I samarbete med Pampers-

Hello alla babylovers,

När mina barn fötts så har jag alltid känt att dom måste få ha på sig det mjukaste av mjuka. Nästan som att det inte finns något som är mjukt nog för min lilla bebis..

Så har det varit med allt, bara mjuka sköna kläder och såklart är mjuka blöjor därför viktigt för oss.. Det har varit en bra känsla för mig att dom alltid varit gosiga, rena och mjuka. Precis så som man vill att ens lilla bebbe ska få ha det!

Är det någon som fortfarande använder traditionella blöjor i stället för byxblöjor? Som ni vet så använder jag alltid byxblöjor och speciellt den här från att barnet är stort nog, Pampers Protection som jag verkligen vill tipsa er alla om. Jag har dessutom ordnat en rabattkod till er om ni är sugna på att testa denna grymma blöja. Man behöver ju köpa ett gäng genom åren så visst är det toppen med lite rabatt?!

Om ni Smsar ”MJUKHET” till 72130 får ni 30 kr rabatt vid ett köp av Pampers Premium Protection Pants. Här kan ni läsa mer om vilka villkor som  gäller www.pamperskampanj.se/villkor.
Erbjudandet gäller till 31/7.

Läsa saga, natta nallen, bada och sen plums ner i sängen! Efter det ligger jag eller Johan kvar och gosar tills hon somnar, vet att vi måste komma igång med det där att lära sig somna själv men det är ju så mysigt och den enda stunden hon är still just nu!

Jag blir alltid lite extra glad när jag får chansen att göra samarbeten med varumärken jag själv använt under lång tid och till 100% kan gå i god för.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *