Bebisgos, pizzamys och terrasstädning!

  Vaknade pigg och utvilad i lördagsmorse redo att kicka igång helgen! Började dagen med en cykeltur till vårt goda bageri  och matbutik för att handla lite frukost. Är helt kär i min nya cykel en sprillans ny mintgrön Pelago som jag ska cykla runt på här i Enskede. Jag menar, hur fin??

 Krispig och sådär skinande fin i krom med läderdetaljer…

  

Skivad banan med jordnötssmör och glutenfritt bröd från Friends of Adam..

 Pressad äppeljuice från vårt egna hem musteri ”Valerie” haha så nöjd med det namnet..;)

Sen vidare hem till våra vänner som precis fått en liten bebbe och åhhh vilket gos det är alltså!!Blir ju nästan lite sugen igen men nej, tre barn är max för vad vi klara av just nu. Skulle vi inte båda haft karriärer att tänka på så kanske det skulle vara mysigt med en till men nej, nu får jag nog låna bebisar i stället!

 

 Bianca tyckte att det skulle varit ganska kul med en lillebror medan Leonie var väldigt pepp! 

  Lilla mamman och vännerna samlade.

Pappa R i familjen är bäst på hemgjord pizza och det blev en hel del av den här. Hemligheten är att använda rätt mjöl, durumvetemjöl i stället för vanligt mjöl.

Gårdagen gick mest åt till att byta ut de sk överliggarna i vår pergola som tyvärr vart fel när den byggdes och sen hjälptes vi alla åt att städa undan en massa bråte som låg kvar i trädgården. Jag räfsade upp en hel del fallfrukt och plockade den frukt som går att äta och jag önskar mig verkligen ett riktigt trädgårdsland och växthus till nästa sommar!! Hösten är mysig på så sätt, man kan göra planer inför resterande delen av året och nästkommande sommar. Det finns alltid något att glädjas åt!

Mycket pizza just den här helgen!! Haha, vart pizza även igår med en egen smarrig och nyttig pizzasallad! Säg till om ni vill ha recept så kommer det en gott sådant:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Ja tack! Gärna recept! 😊

  2. Caroline

    Vill bara säga att jag älskar din blogg, så mycket inspo o härlig blandning av allt! Önskar det fanns en gilla-knapp för de dagar man vill visa sin uppskattning (typ varje gång jag är inne här) men är för ”lat” för att kommentera… Och ja, så klart vi vill ha receptet ❤️

    1. Valerie Aflalo

      Åh men TACK det värmer ända in i själen ska du veta❤️