Med en förkärlek för det torkade..

Är just nu så inne på torkade blommor ( eller ska jag säga igen, hade ju detta som hobby när jag var 20….) Hittade så fin ”vass” hos min syster i Viken och tog till min mans stora förtjusning med hem i bilen..haha…Men visst blev det snyggt i den nya vasen från Lyngby porselin.

Så var det fredag igen och vi har avverkat den första veckan med jobb, förskola och nytt fritids. Visst känner man hösten lite där i ögonvrån men framförallt så tycker jag att det är kvällarna som är lite kyligare. Men det är mysigt att få tända ljus på kvällen och vara ute i trädgården och se den förvandlas..

Idag är det jag som hämtar småtjejerna och nu ser ju vår vardag lite annorlunda ut med tre olika hämtningar och lämningar på tre olika ställen. Innan dess ska jag jobba, göra en spännande sak ( som jag ska berätta mer om sen som jag är lite nervös för) och handla massor av gott till helgen. Måste fylla på med mörk choklad, god mat och lite fredagsmys…

Nicoletta som ju fyllde 12 år i år måste börja åka själv till skolan vilket kommer bli lite av en utmaning för henne men vi måste få vardagen att gå ihop med jobb och barn. Vi har ju inte heller mer hämthjälp förutom av farmor en dag i veckan och vi vill ha det så.

Nu har en lång mysig helg framför oss med allt från bebisgos, grönsaksplockning ( japp vi gör ett nytt försök där..) och fix hemma.

Ser fram emot helgen!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Madeleine

    Ni har ett sååååå fantastiskt fint hem, önskar få se mer av det! Så om du någon gång undrar vad vi läsare vill se och läsa mer om så är det et hem och inredning 😍 Madeleine

    1. Valerie Aflalo

      Tack tack! Då ska det komma mer av det framöver💞

  2. Perfekt! Ska måla min trappa ljust grå med vita väggar (eller ja, vit bröstpanel, sedan samma grå nyans uppe på väggarna). Bra att få bekräftat att det blir bra 🙂