Tillbaka på riktigt!

-Innehåller köplänkar-

Nu är vi verkligen tillbaka och det med gasen i botten. Jag älskar det!! Vi är återigen alla på kontoret och ideérna och kreativiteten flödar. Vi har också en till ny tjej hos oss i vår e-handel som heter Hanna och det känns jättekul och bra!

 

Jag tänker ständigt på hur vi som företag kan utvecklas och komma framåt. Vi har varit med nu under ganska lång tid och klädförsäljning ser ju som bekant helt annorlunda ut idag mot vad det gjorde för bara 5 år sen. Då var vi fortfarande relativt analoga och människor gick ut på stan för att hitta sin inspiration. Idag hittar man allt och lite till på nätet och det är mycket enklare och mindre energikrävande att hitta sin stil och köpa det man vill ha.

Det är bara att se till sig själv, vart är jag oftast? på nätet eller ute på stan? Att bara gå runt och ströshoppa det hinner jag inte längre ( läs prioriterar..)och allt jag behöver handlar jag online eller så åker jag till just den butiken där det jag vill ha finns. Men min inspiration finns på Instagram eller Pinterest där skapar jag moodboards med allt från vilken mat jag är sugen på till vilken inredning och vilka kläder som känns spännande. Allt handlar om just NU och allt går att få just NU.

Man vill inspirera sig av människor och inte av företag och så även jag. Människor är det som är intressant och det är människor som ger mig den inspiration jag behöver i mitt varumärke. Drömmen är att bli en modern Martha Stewart med allt från inredning, mode, mat, brud…ja allt! Hon har alltid inspirerat mig och varit en förebild. Får se om det går att få det så men då skulle jag behöva en ny partner in i bolaget som vill göra den resan med mig. Vi får väl se!

Ha nu en toppendag, btw, klänningen som jag har på bilden finns nu även den i vår sprillans nya  online shop för er som är sugna!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Så fin klänning det får bli en beställning.
  Dina bordsunderlägg från Tine k är det kit eller naturfärg du har. Har samma duk och passade väldigt bra med den färgen du har men svårt att se när man ska beställa vilken som är den rätta färgen.
  Tack på förhand

  1. Valerie Aflalo

   Härligt! Åh svårt att säga, jag köpte i en butik och där fanns bara den här färgen. Borde vara natur:)

 2. Magdalena

  Den nya webbshoppen är superfin och proffsig 👍🏻