Sorbet o clock!

Ni vet att jag för ett tag sen hade ett event med Grom gelato, och fick då smaka på hela deras svenska sortiment. Så många goda smaker, min favorit är nog pistage, men måste säga att deras sorbet, både Limone och Fragola var så otroligt goda.

bild lånad från pinterest

Fick tipset att ta en kula citron sorbet i ett glas bubbel. Prosecco, alkoholfritt mousserande eller varför inte tonic? Så fräscht och gott! Toppa med en mynta kvist;) Citronen passar bäst till detta. Finns ju såklart andra varumärken som har sorbet som också funkar! Men måste verkligen säga att Groms gelato är otroligt god.

Ett till ”dryck tips” är att införskaffa dessa sugrör i glas från Granit! Kan diskas i maskin, så bra istället för att använda plast sugrör!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *