Hemma i huset

Godmorgon på er!

Hoppas ni har det skönt i värmen!! Vilken värmebölja sen alltså, har aldrig varit med om liknande i Sverige. Ska man vara orolig över hettan? Hur tänker ni?

Landade i natt och var hemma först runt 02.00 och kom hem till ett hus som var 100grader varmt! Försökte vädra men det var svårt.

För första gången så kommer vi hem från vår sommarsemester till att bo i hus och vilken skillnad det är!! När vi vaknade gjorde jag kaffe och en macka och sen satte vi oss ute för att äta i solen. Som jag drömt om det alla år när vi gått inne i satn på somrarna och försökt hitta på saker att göra med barnen.

Lite senare ( måste storstäda och göra mysigt här hemma idag) så ska vi gå bort till parken här i Stureby och bada, här finns en liten pool nämligen.

Men nu, dags att röja, tvätta och städa. Kör enligt principen rum för rum här!

Kram på et

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hade velat sno denna ide rakt av! Kan du inte berätta vad alla delar heter osv? Kram 🌟

  2. Magdalena

    Vi maste absolut oroa oss 🙁 Den här hettan och alla bränder har verkligen fatt mig att fundera och jag kommer rösta pa Miljöpartiet i höstens val, även om jag kanske inte tycker att deras politik passar mig i alla avseenden. Men vi vill ju alla att vara barn och deras barn ska ha en värld att leva i? Allt annat är oviktigt nu.

    1. men hettan kan väl omöjligt ha med miljöpåverkan att göra. Så sent som förra året var det ju max 20 grader varmt (kallt!) heela sommaren…