Vänner på besök & ny pärla

Vi har hittat en ny/ gammal liten pärla här i Almnunecar. Det är ett lägenhetshotell med ett jättestort poolområde som ligger mitt i en odling, känns mao som en riktig oas där mellan palmer och träd! Tidigare var här ganska slitet men nu är det nyrenovetat.

Min älskling och jag!

Så underbart med all den här tiden ihop, det behövde vi. Man kommer liksom tillbaka till varandra när man har så mycket ledig tid ihop hela familjen. Hemma är det alltid så många måsten, här kan vi bara vara…

Ny topp från ”Valerie” – redan slut i den här färgen men finns i en härlig korall färgad nyans också! Håll utkik i webshoppen annars så kanske den dyker upp igen. Finns också som klänning;)

Min fina vän Camilla och hennes son. Vi har känt varandra hela livet och i år var hennes familj på besök hos oss här i vårt lilla paradis några dagar. Man får passa på att umgås för i höst flyttar hela familjen till NY!

Vi har haft några msiga middagar uppe i vårt hus!

Poolområdet vi var på ligger precis nerför backen där vårt hus ligger och det tar bara några minuter att gå dit.

Åkte sen till mat affären, köpte frukt och glass och slappade sedan på terrassen. Vi var alla lite trötta efter allt kul! Vi hade lite fest kvällen innan och poolparty med alla barn så det blev en filmkväll.

Ha en fin dag nu! Här ska vi ut på en liten vandring till några källor som ligger mitt inne i ett stort berg. Känns lite som att man är på Hawaii. Häng med på instastory!

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Lägenhetshotellet ser jättefint ut – vad heter det? Tack på förhand och fortsätt njuta av semestern. //Linda

 2. Katarina

  Hejsan! Ser underbart ut där ni är och om man skall åka dit o hyra boende, var är det bäst att bo tycker ni ? Ngt område att rekommendera ? Fortsätt ha en härlig semester o njut av din fina familj. Kramar från ett mkt varmt Sthlm 😉 Katarina

 3. Maria Ekström

  Ser jättemysigt ut. vad heter detta lägenhetshotell?

  1. Valerie Aflalo

   Ska kolla upp det!:)

 4. Har din vän någon Insta eller blogg eller så? Vi flyttar med barn till New York under våren 2019 och skulle älska lite tips och råd av de som redan då är där.

 5. LieseLotte Carlstein

  Vi har varit i Almunecar 5 gånger ch åker dit i september igen. Vi trivs väldigt bra där och hyr lägenhet. Ni hade varit på ett lägenhetshotell med pool område. Vad heter lägenhetshotellet? Kan man åka dit och bada utan att bo där? Äta lunch där kanske?. Jag tycker ibland att det är lite jobbigt ed dessa stenstränder nämligen. Vote väldigt tacksam om du kunde ge mig namnet på lägenhetshotellet. MVH Lieselotte Carlstein

 6. Så underbart! Vi ska till Marbella snart och skulle gärna besöka källorna i berget som ni var vid. Är det omöjligt att åka dit och bada med en bebis i vagn tror du?

  1. Valerie Aflalo

   Åh vad mysigt! Nja, mn måste klättra lite så skulle inte rekommendera det😉😘