Somriga nagellack

Hej!

Hoppas ni har det bra ni som är hemma, har förstått att det är otroligt varmt!

Jag tycker det är så fint med lite roligare färger på naglarna när det är sommar, man kommer undan med det när man får lite färg på händerna. Tänkte jag skulle tipsa er om några av mina sommarfavoriter!

Den här semestern har jag hittills kört hårt på det vita, både på tår och fingrar, känns så fräscht! Vitt nagellack finns hos de flesta varumärkena.

Så många härliga färger!

1// En lite peachig nyans passar perfekt till semestern tycker jag.  2// Ljus tuggummi rosa funkar alltid  3// Härlig naturlig beige rosa nyans  4// Classy Nude från IsaDora 5// Ljuv ljusrosa  6// Ljusgult känns superhett! Finns också ett fint från China Glaze som heter Werk it Honey!  7// En återkommande favorit hos mig, denna ljusblå, så fin på sommaren.  8// Ljus lavender känns också helrätt, den ska vara kall i nyansen, inte dra mot gammelrosa;)  9// Lite mer bränd terracotta peach– så fin!

Rött känns alltid rätt på sommaren, brukar varva med denna Fifth Avenue från Essie eller en som drar lite mer åt orange från Mavala som heter Nice.

För er med lite tid kan jag verkligen tipsa om detta top coat Seche Vite. Torkar så himla snabbt verkligen!

Måste också passa på att tipsa om HEROME som verkligen har hjälpt mig få ordning på naglarna. Förut skivade de sig och jag hade svårt att få dom att bli lite längre- men dem här funkar verkligen. Haft svårt att hitta den i Sverige tidigare men verkar som att den finns bl.a hos Stylepit.

Ha en härlig dag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Fina nagellack!
  Kan inte du skriva vad shoppinggatorna heter i Tarifa? Tack 🌸

  1. Valerie Aflalo

   Hej! Åh det finns liksom bara en och det är den som leder till Gamla stan. Sen finns det två där inne som ligger paralelmt med varandra liksom. Kan inte namnen men du kommer att se när du är där.!:)

 2. Verkligen superfräscht med vita naglar när man är så solbrun som du 🙂
  Rött funkar ju alltid, liksom svagt rosa!
  Ha de gott <3
  Anna