På roadtripp

Vi är alltså ute på vår årliga roadtripp och nu har vi snart spenderar två dagar på ett annat favoritställe här i Spanien, Tarifa.

Tarifa kan vara en lite svår stad att vara i om man inte kan sina hotspots så därför tänker jag nu dela med mig av dom till er.

Outfit Valerie och örhängen Caroline Svedbom.Armband Sophie by Sophie.

Oftast så brukar vi bo på Hurricane hotel men eftersom det var fullt i år så blev det ett nytt hotell, ett riktigt terracottapalats men coolt.

Hotellet inne i nya delen av Tarifa, Los Lances, det är väldigt fint, rent och stylish men ligger i ett lite tråkigt område. Men supersnyggt hotell!

Det finns en stor pool, en barnpool och en ”rooftop pool”. Suuupersnygga cabanas ( bilder kommer) och goda drinkar!

Första dagen promenerade vi in till stan men jag tycker det är precis lite för långt och lite halvtrist runt om. I går tog vi bilen! Parkerade utanför gamla stan och gick sen in, älskar pulsen och äktheten som finns här!! Massor av spanjorer och liv.

Vi åt här! Väldigt goda tapas och härlig stämning dvs att även barnen kunde vara med och springa runt, hehe.

Det finns ett lekpark och ett litet barntivoli här som barnen älskar! Det ligger på sidan av gamla stan och är väldigt populärt bland våra barn:)

Gamla stan och dom fina stränderna är ändå det mysigaste med Tarifa!

Det finns en jättebra och barnvänlig strand om man åker till Chiringito och sen går på andra sidan bukten mot hamnen. Där är det kristallklart vatten, mjuk vit sand och inga vågor.

Varje år åker vi till sanddynorna som ligger utmed stranden Bolonia, kör förbi stranden och in på en gata ovanför. Man ser tydligt vart detr för dom är så maffiga och häftiga.

På vägen dit stannar vi alltid på Explora för lite shopping. Igår blev det nya kuddar, ett vävt stort fat, en bikini och den nya CD Tarifa groove som vi köper här varje år. Den här liksom till och är som Café del mar. Det finns så mycket fint att köpa här! Vill köpa allt här till lilla huset i Almunecar.

Sen har vi ju solnedgången som är helt fantastisk här, som en jättestor lekplats för vuxna och barn. Älskar att hänga här när solen går ner och sen gå in i gamla stan för mojitos, middag och shopping!

Köpte ett par fina snäcksandaler i en butik precis i början av shoppinggatan utanför gamla stan. Det finns lite kul butiken både inne i gamla stan och utanför men det är bäst att vara på de övre delen mot gamla stn tycker jag.

Så nöjd alltså!

Nu blir det frukost här på Cafe 10, som vi ännu inte provat. Finns ett ställe lite längre upp på gatan som vi brukar gå till annars( namn kommer).

Kram från Tarifa!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Caroline

  Tack för fina tips, älskar Tarifatrakten! Var ligger Exploria (googlat med ej hittat). Tack för din fina blogg & instagram 🌸

  1. Valerie Aflalo

   Åhh sorry!! Explora ska det vara, ändrar i bloggen nu😉

 2. Tack för en bra blogg. Det är väldigt kul att få följa med er på resor som ni gör, samt allting annat. Hoppas vi får njuta mer av en fortsatt varm o fin sommar.

 3. Hej

  Härliga bilder, vilken fin kjol du har på dig. Märke?

 4. Jag undrar var du har köpt de fina ankelbanden med snäckor? Superfina på dig och Lillan!

 5. Hej!
  Var är fotbandet med snäckorna köpt?
  🙂

  1. Valerie Aflalo

   I Puerto Banus och torget där:) har sett det överallt här! Kram