Migrän & nya uteplatsen

Skönt att få några dagar hemma mellan alla resor. Maj och framförallt juni månad har varit fullt av jobbresor men också en hel del semester.

Nu så ska vi snart iväg på vår lite längre och med avkopplande semester, ledigheten som vi alla så innerligt behöver och längtar efter hela året. Johans familj har ett litet hus väster om Malaga i en liten stad som heter Almunecar dit vi alltid åker för att vila upp oss. Och i år behövs det extra mycket känns det som.

Vaknade i morse och kände mig direkt dålig, ont i magen och ont i huvudet. Känner att det varit för mycket stress på sistone och att jag jobbat för mycket igen.

Försökte vila lite mer i förmiddags och efter lunch åkte vi till Sickla för att shoppa lite inför resan.

I bilen hem känner jag huvudvärken komma krypande och strax därefter fick jag värsta migrän attacken någonsin. Kunde nästan inte andas och tårarna kom krypande. Såå sjukt ont det gör alltså!! Trodde jag fick hjärnblödning. Väl hemma kastade jag mig i säng, drog ner alla gardiner och vilade när Johan skyndade till närmsta apotek. Pust.

Hade migrän mycket som tonåring men när jag blev äldre lugnade det ner sig. Efter barnen föddes har jag fått tillbaka den igen men väldigt sällan tack och lov.

Känner mig svag i kroppen och det gillar jag verkligen inte. Så, nu är träningskläder nerpackat och en lång avkoplande semester på agendan.

Sov sedan i några timmar och mådde mycket bättre sen och kunde vara med mina tjejer och Johan.

Är så glad för nya uteplatsen!! Undertiden jag vilade så lagade Johan middag som vi sen åt där ute. Så mysigt och underbart.

Nu ska jag inte göra många mer knop, nattar Bianca just nu men sen blir det film, mys och vila.

Många har frågat om våra utemöbler och den härliga soffgruppen köpte vi från Bauhaus och matplatsen kommer från Hillerstorp.

Ha en fin sommarlördag nu!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Linda-Sofi

  Åh vilken helt fantastisk uteplats ni skapat! Jag planerar just nu uteplatser, men till en herrgård, så då går den här modernare stilen bort tyvärr😉 En helt annan sak; jag vill fråga om du gör/gjort läpparna/kontur/mungipor o vad du kan rekommendera i så fall? (Det kanske är en för privat fråga, och i s f respekterar jag det).

 2. Hej valerie, tack för en jätte inspirerande blogg. Tänkte kolla hur man rengör en diskho i svartkomposit? Vist har ni en sån hemma? Har man rengöra med vanlig ( yes) diskmedel? Hoppas du har möjlighet att svara då vi planerar nytt kök här hemma 🙂

 3. Hej

  Uteplatsen är jätte mysig och fin. Inget vidare med migrän, ha nu en härlig och skön semester. Och ta hand om dej
  Kram

 4. Fantastiskt vacker uteplats ni skapat, hur fin som helst!
  Migrän är fruktansvärt, jag lider av kronisk migrän och måste äta förebyggande medicin varje dag för att undvika anfall, då jag nästan blir medvetslös när det blir som värst. Kan inte prata, inte stå på benen och ännu mindre ta hand om mina barn. Hände att jag fick det när barnen var väldigt små och jag var ensam med dem, vilket är total panik. Nu är de 6 och 8 och kan tex springa till grannen om det händer.
  Den förebyggande medicinen räddar mig för det mesta, så lycklig över att jag fått så fin hjälp hos neurologen.
  Tveka inte att bli utredd om anfallen kommer för ofta och de är kraftiga, ingen ska behöva stå ut med det och det finns hjälp att få.

  Ta hand om dig!

 5. Usch! Migrän önskar man inte sin värsta fiende en gång.
  Välkomna till solkusten, här är det ljuvligt som alltid. 😍☀️😘

 6. Hej!
  Har ni byggt staketet eller finns det att köpa färdigt?
  Hälsningar Jenni