Vart jag är och vad vi gör…

Försökte ta någon typ av bild från gårdagen men jag glömde göra det på fabriken så det fick bli ute på stan i stället. Idag har vi varit 1,5 timme utanför Zagreb hos den andra fabriken vi jobbar med och haft ett maratonmöte där.

Så galet peppad på att få visa er nästa sommar, känns med handen på hjärtat som det finate vi gjort!! Har verkligen försökt att tänka på allt och även att sänka priserna så mycket vi kan. Men självklart behålla samma kvalitet!

Hursom, efter en lång dag med möten och en kul kväll på Zagrebs gator ( kul att man prickade in en fotbollsvinst också…;)så har jag ganska nyligen hoppat i säng. I morgon fortsätter vi med nya möten här och sen är det av hemmåt! Längtar så efter min familj. Är nog mest en hemmakatt ändå.

Kram å godnatt!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej!

  Du är så inspirerande på många sätt. Bland annat din fina stil då du mixar både mellan elegans och lite coolare. Som i detta inlägg med en snygg jeansjacka! Undrar varifrån jackan är och vilken modell/färg?

  Tacksam för ditt svar 🙂

  Tack för en fin blogg med mycket inspiration. Vore även jätte kul om du kunde göra ett skönhetsinlägg med smink du använder 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla! Blir så glad att höra att du blir inspirerad:) Jackan är en Levis men minns tyvärr inte modell. Tips är att visa bild i en Levis butik. Kram Valerie

 2. Christina

  Hej!
  Vilka snygga byxor!!! vilka?
  Tack för din inspirerande blogg!
  Mvh
  Christina Sandström, Bromma