Påväg mot något nytt och spännande!!

 – Samarbete med Something Borrowed-

Hej vänner,

Nu händer det så spännande saker i modebranchen vill jag lova och jag är lite extra glad över ett nytt ambassadörskap jag precis har börjat jobba med, Something Borrowed.

Hållbarhet är något vi på Valerie jobbar mycket för, tex väljer vi alltid ekologiska och veganska tyger framför annat och producerar den absolut största delen i Europa när många fortfarande producerar i Asien.

Jag får ofta frågor från kunder om vi även hyr ut plagg och innan vi började jobba med den här tjänsten så fanns inte den möjligheten. Men förhoppningsvis så kommer detta bara att växa och snart kommer det även att finnas ett ännu större sortiment av Valerie att hyra också. Something Borrowed är alltså en onlinetjänst där du kan hyra kläder i stället för att köpa vilket jag tycker är så smart.

Vi är väldigt stolta över vår produktion! Och nu extra stolta över att finnas med bland Something Borroweds sortiment!

Vad är då Something Borrowed? Jo, det är en supersmart ny tjänst där du har möjlighet att fylla din garderob med plagg som du kanske inte annars hade haft möjlighet till att köpa.

Sen är det bara att använda dom under en viss tid för en billig peng för att sen byta ut allt när du är klar. Hur smart och smidigt låter inte det??

Som tex outfiten ovan, en långkjol och topp i mjuk och smidig jersey med lite lurex i som finns att hyra nu. Funkar ju både till fest men såklart även till en helt vanlig sommardag med låga skor eller kanske uppdelad med ett enkelt linne till eller ett par jeans.

In och kolla vilka fina plagg det finns att låna nu och låna loss för i det här fallet kan man ju verkligen inte ha för mycket!!

Just nu så har dom ett erbjudande som innebär att man om man signar upp sig under sommaren så får man testa två månader, men bara betala för en månad.  Ordinarie pris är 599 kr/mån, men nu betalar man alltså 599 kr för två månader istället. Kul sätt att få testa på tänker jag.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vilket bra koncept!! Känns helt rätt i dessa tider! <3