Hej verkligheten!

  • Godmorgon! Här har semestern fått ett snabbt slut när vi i går kväll sa hejdå på flygplatsen. Johan tog tjejerna och åkte hem och jag checkade in i ovan kabyss. Om en liten stund så flyger jag vidare till Zagreb där vi har vår produktion av Valerie. Dags för några dagars intensivt men kul jobb! Har sovit i en liten ” kajuta” på ett ställe här på flygplatsen som heter Rest and Fly. Tänkte att det passade bra att bo där eftersom det bara var någon timme mellan planen. Bara det att jag hade svårt att sova där eftersom det var så tunna väggar och folk som kom och gick hela natten. Är ju lite rädd av mig sådär. Haha. Nu har jag ätit frukost, mött upp mitt happy pill Sophia och just nu sitter vi på planet till Wien och fnissar som alltid! Ha en toppen måndag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *