Summer glow

Här ser ni några av mina beautyfavoriter den här sommaren, massor av härliga produkter! Jag har några fler fina produkter som jag absolut tycker att man behöver för att få den rätta glowen.

Till vänster: rött nagellack från Mavala col: Nice, Lumene: starkight, The Beauty Arcive: Emopower. Nuxe: Huile Prodigieuse Or, Lumene: Natural Glow , Solpuder By Terry, Tom Ford:07 pink dusk, Spray: Eleni Chris : Face mist

Desa produkter älskar jag att använda för att då riktigt härlig sommar glow!

Önskar er en riktigt härlig midsommar

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hur använder du guldoljan från Nuxe? Tycker att man blir så himla guldig… Har tänkt att jag får använda den till hårtopparna om jag inte kommer på ngt bra knep för känns ju onödigt att inte använda den.

  Glad midsommar från en höggravid!

 2. Josefin Ferm

  Hej
  Vad heter färgen du har på Lumene naturalism glow?
  Mvh Josefin

  1. Valerie Aflalo

   Åhh minns inte tyvärr men flaskan är lite rosa om det kan hjälpa:)