God morgon från Cannes!

Morgonens vykort från huset i Cannes! Vi landade sent, flyget vart nästan 2 timmar försenat men det gjorde inte så mycket. Barnen var så glada för att få komma iväg och alla var på toppen humör!

Nu är vi vakna och mormor och morfar åkte för att handla mat medan vi stannar hemma i huset och äter frukost och leker lite. Det fanns inte mycket mat hemma så det blev en espresso och lite frukt som vi hade med. Längtar efter en maffig frukost precis här!!

Gissar att det blir ett dopp i poolen snart! Ser ut att bli en helt ok måndag, hehe.

Kram vänner

Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej
    Det ser underbart ut som ni har det och garanterat solig midsommar får ni. Idag i Stockholm blåser det mycket och är inte skönt alls, visst solen är framme ibland. Jag ska till Småland på onsdag och fira midsommar och hoppas på härligt väder
    Kram