Ett kvällstips

-Samarbete-

Ett kvällstips av det mer lokala slaget är Online Pizza ( dom har inte bara pizza mao) kör ut till Enskede där vi bor! Har letat efter en snabbleverans av sushi sen vi flyttade hit. Sushi är ju konstigt nog barnens favorit mat om dom får välja.

Vi fick testa appen i ett litet samarbete innan vi åkte på semester, så himla smidigt när man bor utanför stan!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Victoria

    Hej, vill passa på att tacka för en riktigt härlig blogg. Sp mycket inspiration. Nu tänkte jag höra om du kan tipsa om lite godbitar i Frankrike. Jag och min familj (man och två barn) flyger till Nice 1 juli för att bila i södra Frankrike, vi ska bo i antibes, Cannes, st tropez och cassis och skulle jätte gärna höra om du har något/några tips på stränder, utflyktsmål, restauranger osv.

    Tack igen. Trevlig sommar 💜☀️