Bröllopsdag!

Så var det vår böllopsdag idag! 4 år som gifta. Det känns som att åren flyger fram. Vi har hunnit med så mycket också sen blixten slog ner och vill vart pangkära för snart 8 år sen. Lägenheter, hus, barn, bröllop!!

Jag är så tacksam för Johan och allt han gör för oss, stabil och trygg och alltid samma. Han har visat mig vad äkta kärlek är och det är jag för evigt tacksam!

Ska inte säga att det senaste året varit lätt, troligtvis det jobbigaste hittills. Renovering det 7e året ska man kanske skippa men nu är det gjort och jag är så in i själen stolt över oss.

I kväll har vi ätit middag hemma med barnen och bara varit, sprungit runt på altanen och varit glada. I helgen firar vi lite mer när vi ska på bröllop på Palma! Några nätter själva och massor av tid tillsammans. Längtar!!

Nu ska jag kramas och prata med min stora tjej som åker till sin pappa i morgon medans Johan nattar.

Kram å ha en fin kväll!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Grattis till er. Och grattis till dig som har en man som är trygg, stabil och alltid samma. Trodde jag själv hade en sån man, men han har totalt flippar ut. 🙁

    Njut av varandra och ett fina hus! Kram

    1. Valerie Aflalo

      Åh, jag förstår. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och det finns inga garantier. Ibland händer det oväntade och tråkiga saker men så plötsligt vänder det igen❤️